QUI SOM

Som dues noies amb una visió semblant de vida on ens agradaria compartir diferents maneres o coneixements per poder prendre consciència de nosaltres mateixos i del nostre entorn. Ens interessa buscar l’equilibri entre el cos i la ment amb tot alló que ens pugui nodrir.

Així es com va sorgir la idea de bio emprenedors amb l’ esperit de poder donar a conèixer tots aquells professionals que fan possible aquest enfoc de vida.

Ivanna: després de 17 anys treballant amb el món audiovisual i paral·lelament fent diferents pràctiques de consciència, actualment estic exercint de Mares de dia on segueixo pedagogia Waldorf i aporto els diferents coneixements que he anat aprenent de ioga, awareness trought the body, seitai….

Arrel de ser mare he anat enfocant la vida a formar-me en la educació infantil Per mi es la base de la persona i el que pot canviar aquest diferent enfoc de valors a un nou món..

Ariadna: desprès de 13 anys treballant en  l’educació especial vaig decidir canviar de professió per poder augmentar els meus coneixements en el món de la consciència humana formant-me en el professorat de ioga amb Carles Claramunt. En l‘actualitat imparteixo classes de ioga a Sant Cugat i Palleja.

Seguidora  i practicant del mètode de comunicació no violenta de Marshal Rosenberg i de Awareness trought the body de Joan Marti i Aloka.

Actualment ens estem preparant per dur a terme nous projectes enfocats en aquesta línia constructiva de nous emprenedors de futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s